animated-play

In curand !


Mesaje pentru cititori

11/10/2015

Sotul lui Celine Dion vrea sa moara in bratele cantaretei

 

 

 

 

Pentru Celine Dion, faptul ca a ales sa ramana in umbre o perioada – in ciuda unui contract banos – s-a datorat unor alegeri personale importante. Acum, dupa ce a avut grija de sotul ei Rene Angelil (in varsta de 73 de ani) in cadrul luptei lui continue cu cancerul, se intoarce in Las Vegas pentru o serie de concerte. “Si acest lucru a fost o alegere personala”, ne relateaza Celine, “in urma insistentelor sotului meu. El considera ca trebuie sa fac ceea ce iubesc.”

“Nu voiam sa cant iarasi, la inceput, nu am nevoie. Nu ma intelegeti gresit, iubesc muzica si oamenii, dar am prioritati”, ne spune cantareata in varsta de 47 de ani.

“Dar Rene chiar mi-a oferit un dar”, spune ea, “toata tristetea mea am trait-o anul trecut. Cred ca sunt pregatita pentru a reveni pe scena. Cel putin deocamdata. Tristetea ma poate reapuca oricand. Dar cea mai importanta datorie a mea este sa ii spun sotului meu ca vom fi bine, voi avea grija de copii. El ne va urmari dintr-un loc mai bun.

In cursul interviului zdrobitor oferit USA Today, Celine exprima sentimente marete, dar triste. Cantareata l-a cunoscut pe sotul ei cand aceasta avea doar 12 ani. El a devenit ulterior managerul ei, si in 1994, sotul ei. Ceea ce este destul de evident insa este faptul ca Rene se lupta pentru supravietuire. Dupa o serie de interventii in diverse spitale din Boston, aceasta este tratat in locuinta familiei din Las Vegas. “A fost hranit intravenos timp de 2 ani”, ne relateaza ea.

“Am intrebat (doctorii) de mai multe ori: cat timp mai are? Trei saptamani, trei luni? Rene vrea sa stie. Dar ne spun ca nu stiu.”

“Fiul cel mai mare al cuplului, Rene-Charles, in varsta de 14 ani, devine rapid barbatul din viata mea, desi adeseori este greu pentru el sa-si vada tatal intr-o stare atat de fragila. Pe de alta parte, gemenii Nelson si Eddy, in varsta de 4 ani, nu isi cunosc tatal altfel decat bolnav. Le spun ‘Hai sa-l hranim pe tati!’ si vin cu mine.”

Ultimele luni au fost pline cu multe conversatii emotionante intre Celine si barbatul pe care-l numeste “singurul iubit pe care l-am avut vreodata”. Cantareata spune ca atitudinea ei este sa fie puternica, dar uneori Rene are nevoie de “o abordare mai sensibila, mai mult decat sa fiu pozitiva.”

“Uneori vrea sa vorbim despre lucrurile mai delicate. Il intreb ‘Esti speriat? Te inteleg. Spune-mi ce te sperie.’, si imi raspunde ‘Vreau sa mor in bratele tale.’; iar eu ii spun “Bine, am sa fiu aici, o sa mori in bratele mele.'”.

Cantareata spune ca a notat cu atentie dorintele lui Rene pentru slujba de inmormantare. “Nu uitati, el a fost liderul formatiei toata viata mea”, spune ea, vorbind de cele 220 de milioane de albume vandute. “Asa ca il supara enorm sa nu ma vada langa el. Dar vrea sa fac asta, sa cant, sa dau interviuri.”

Nu stie sigur daca sotul ei va putea aparea in persoana la primul ei concert, dar daca nu poate, o va vedea in direct de acasa.

“Acest prim concert, va fi greu” spune ea, cu lacrimi in ochi. “Vor fi momente de tristete, rasete, disperare. Dar asta e si scopul de a reveni pe scena – altfel as putea foarte bine sa scot inca un album”.

Pentru Celine, aceasta revenire pe scena nu are legatura cu muzica, ci mai mult cu a-i arata sotului ei ca poate conta pe ea. “Cand vezi pe cineva cum se lupta din greu, are un impact profund asupra ta. Ai doua optiuni: te uiti la sotul tau foarte bolnav, si te distruge, sau te uiti la sotul tau bolnav si spui ‘Sunt aici pentru tine. Totul va fi bine.’ Nu pot sa-ti tremure genunchii cand cineva pe care il iubesti cade si are nevoie de ajutor, nu exista timp sa plangi. Poti sa plangi dupa, dar nu inca.”About the Author

Robert Tiulete

0 Comments


Be the first to comment!


You must be logged in to post a comment.


Loading...