animated-play

In curand !


Lansari

22/10/2016

Reactia lui Cheloo la noua piesa a lui Guess Who

Reactia lui Cheloo la noua piesa lansata de Guess Who nu s-a lasat prea mult asteptata, iar rapperul a venit cu replica – Cine esti tu.

In doua minute, Cheloo raspunde la toate acuzatiile care i s-au adus, ii aduce aminte si ca el este cel care a venit cu ideea numelui de scena si ca nu ar trebui sa vorbeasca despre lucruri pe care nu le stie pentru ca nu le-a trait. 

Conflictul dintre cei doi pare sa se amplificat acum, dupa ce o vreme a fost liniste, in ciuda sagetilor dintre DOC si Ombladon. Guess Who a venit ieri cu diss-ul O noua piesa, iar fanii de o parte si de alta au reactionat rapid. Povestea s-a mai inflamat si anul trecut, cand Ombladon l-a atacat pe DOC in cadrul unui concert, iar rapperul a raspuns rapid cu piesa Praf, pentru a primi la randul lui o replica din partea Parazitii cu Hip-hop romanesc.About the Author

Dragu Andrei

One Comment


  1. […] ce Cheloo nu a stat prea multe pe ganduri si i-a raspuns cu piesa “Cine esti tu”, Guess Who a scos o noua piesa dedicata din nou, lui […]You must be logged in to post a comment.


Loading...