animated-play

In curand !


Lansari

15/02/2012

Mayer Vira feat. Kristina – City Of Love

Mayer Vira & Kristina s-au identificat multi ani cu una dintre cele mai longevive si active trupe din Romania: Impact. In 2012, acestia vin nu doar cu o noua piesa, ci si cu un rebranding total.

Impact se transforma in doua proiecte solo, Mayer Vira & Kristina, pastrand aceasi formula in activitatea concertistica, dar implicandu-se totodata si in diverse colaborari.

City of Love‘ este primul single sub aceasta noua prezentare, Mayer Vira & Kristina, reprezentand, de fapt, single-ul de debut al lui Mayer Vira, in colaborare cu Kristina, aceasta fiind si compozitorul noii piese.

Single-ul ‘City of Love’ ne reprezinta in totalitate si suntem convinsi ca oamenii vor rezona cu mesajul piesei. Amandoi suntem persoane care emana tot timpul energii pozitive si cred intr-o singura religie: dragostea. ( Mayer Vira)

‘City of Love’ este o gura de aer proaspat pe scena muzicii romanesti, cu Kristina in prim plan, care isi arata la capacitate maxima calitatile vocale, insa ascunde si o poveste in spate.

Noul single te indeamna sa visezi la un loc in care oamenii se respecta si se ajuta reciproc; un loc in care invidia, rautatea si indiferenta nu exista. Acest loc este destinat celor care vor sa simta ca apartin unei societati normale, in care oamenii isi doresc o lume mai buna, gandesc frumosc si simt mult. (Kristina)

‘City of Love’ se aude deja pe radiourile din Romania, iar in curand va fi unul dintre cele mai ascultate hituri ale momentului.

[stream provider=youtube flv=http%3A//www.youtube.com/watch%3Fv%3Dd7MaxD3DGro%26feature%3Dyoutube_gdata_player img=x:/img.youtube.com/vi/d7MaxD3DGro/0.jpg embed=false share=false width=640 height=360 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]About the Author

Laverda

One Comment


  1. […] ‘City of Love’ se aude deja pe radiourile din Romania, iar in curand va fi unul dintre cele mai ascultate hituri ale momentului. Sursa: music-news,ro. […]You must be logged in to post a comment.


Loading...