animated-play

In curand !


Lansari

22/03/2012

Making of Narcotic Sound and Christian D photo session

Narcotic Sound and Christian D reusesc de fiecare data sa va surprinda in cele mai placute moduri. Manifestarea atitudinilor intr-o mixtura de hot, sexy si bad nu fac altceva decat sa scoata in evidenta esenta spiritului rebel, ingredientul de baza participant la realizarea unui photo shooting. Echipa de profesionisti si un buget considerabil au contribuit la un rezultat pe masura, o super productie.

Planuim de foarte mult timp sedinta foto. Ne-am dorit sa facem ceva cu totul diferit de tot ceea ce am facut pana acum si a iesit ceva foarte fain. Sigur o sa va placa! (Marius  – Narcotic Sound)

Pozele urmeaza sa le vedeti foarte curand, iar noul single sta sa apara. Pentru inceput, va punem la dispozitie un preview ce anunta o serie de noutati in perioada imediat urmatoare. Le veti afla primii, numai accesand pagina oficiala de Facebook – facebook.com/narcoticsoundofficial.

Nerabdatori? Trebuie sa dati play clipului si sa vedeti ce se petrece acolo. Go!
[stream provider=youtube flv=http%3A//www.youtube.com/watch%3Fv%3DOpiEyvHBjd8 img=x:/img.youtube.com/vi/OpiEyvHBjd8/0.jpg embed=true share=true width=640 height=360 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

Locatie: Bucuresti
Muzica: Narcotic Creation Studio
Foto: CreathievesAbout the Author

Laverda

One Comment


  1. Will

    mate do you have a twitter?You must be logged in to post a comment.


Loading...