animated-play

In curand !


Lansari

17/05/2017

Karmen revine cu un nou single “Viciul Meu” în colaborare cu Achi

Karmen revine cu un nou single “Viciul Meu” în colaborare cu Achi

 
 

După ce ne-a surprins plăcut cu “Minte-mă”, Karmen revine cu un nou single care se numește  “Viciul Meu”.

Pentru “Viciul Meu”, Karmen a colaborat cu Achi, cunoscut pentru single-ul lansat împreună cu Antonia “Get Up and Dance”.

Antonia feat. Achi – Get Up and Dance
https://www.youtube.com/watch?v=5G0q8bgL7mw

Achi este un tanar artist si producator din Romania, care a prezentat emisiuni la mai multe televiziuni din Romania. Este absolvent al liceului de muzica George Enescu, tobosar in trupa Directory. A produs piesele “Bine” de la What’s Up, “Droppin da’ Bomb” de la Lariss, Shift cu Jo.

Piesa a fost compusă de Alex Căliman, Adelina Ira, Achi, Paul Iorga, Vlad Lucan, produsă de Vlad Lucan, text: Marian Dorobanțu și Paul Mărăcine, iar videoclipul regizor și director of photography Bogdan Daragiu, care a făcut toate videoclipurile artistei.

De imaginea lui Karmen, s-au ocupat Edith Mihaiciuc (make-up artist), George Cozma (hair), RDStyling (ținute).

 

KARMEN feat. Achi – Viciul Meu | Videoclip Oficial 

 

“Viciul meu” este definiția acelei iubiri care arde atât de tare, încât dragostea devine dependență. Vicii avem cu toții, însă cel mai des întâlnit este iubirea. Mă regăsesc în piesă foarte mult, iar această colaborare cu Achi am atras-o cu puterea minții. Este un producător, songwriter, lead coach și interpret genial. Lucrăm de ceva timp în același studio la ATOM și este o plăcere de fiecare dată atunci când arta își spune cuvântul și magia se înâmplă”, a spus Karmen.

“Cred ca iubirea e cel mai complicat viciu. “Viciul meu” e genul de piesa pe care vrei sa o asculti cand iubesti, dar si atunci cand lucrurile devin mai complicate.”, a spus Achi.

Karmen este artist ATOM și Global Records și este cunoscută pentru single-urile “You Got It” și  “Minte-mă”.

Karmen- “Minte-mă”

https://www.youtube.com/watch?v=xD96cYLjEjI

 
 


About the Author

Diana A

0 Comments


Be the first to comment!


You must be logged in to post a comment.


Loading...