animated-play

In curand !


Lansari

31/10/2012

Hara ft. Mr. M. – Totaya Ye

Despre …ce mai face trupa Hara!
Nu trebuie sa fii fan Hara ca sa-ti placa muzica lor! E suficient sa le asculti piesele o singura data ca apoi sa te trezesti fredonand vreun refren sau sa folosesti butonul de repeat. Pentru ca da, piesele lor sunt originale, pline de viata si de voie buna, au versuri simple si inteligente si se reinventeaza de fiecare data!
Cat despre membrii trupei… eu nu i-am vazut vreodata pe baietii astia sa nu fie cu zambetul pe buze sau sa nu emane caldura si sinceritate atunci cand apar pe scena sau la tv!
E cineva care sa nu fi auzit sau care sa nu-si fi tocit calcaiele dansand pe piesele lor: MURO SHAVO , HORA URSARINA sau SHIKANA?
E cineva care sa nu se fi regasit in versurile si acordurile pieselor: O ZIPREA TARZIU sauPLOUA STELE?
Ei bine,  pe pagina oficiala de facebook a trupei Hara [www.facebook.com/trupahara ], a fost lansarea in premiera mondiala a piesei TOTAYA YE, piesa  insotita si de un videoclip original!
Saptamana trecuta au fost invitati prin diferite emisiuni , au cantat la Deva in deschiderea lui Goran Bregovich and the show goes on…
Hara ne va surprinde si de data asta, cu un sound nou, versuri originale si colaborari noi. MR. M, studioul de productie DRUM BOX [www.facebook.com/drumboxproduction] si casa de productie RIVAL FILM!
Cat despre noutati din culise va pot spune cam asa:
– piesa este un featuring cu MR. M, cantaret de hip hop – reprezentant DRUM BOX PRODUCTION [ http://www.facebook.com/MrMbandpage ] (3 single-uri semnate cu Island Def Jam Music Group  din UK;
Clasat nr. 1 in TOP London, UK la sectiunea Experimental Rap / Hip-hop conform ReverbNation.com.
– Videoclipul este in regia lui Florin Botea, produs de RIVAL FILM [ http://www.facebook.com/pages/Rival-Film/248586135192150  ]
Cel ma intens aspect este ca videoclipul a fost inregistrat in timpul unui concert 100% Live din cadrul unui festival din Bistrita.
Va invitam sa luati parte la o noua experienta marca Trupa Hara si Mr. M.
 [stream provider=youtube flv=http%3A//www.youtube.com/watch%3Fv%3DxYKFDXrKHW4 img=x:/www.music-news.ro/wp-content/uploads/MusicNewsPlay VideoCover.png hd=http%3A//www.youtube.com/watch%3Fv%3DxYKFDXrKHW4%26hd%3D1 embed=false share=false width=640 height=360 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]


About the Author

Music-News Romania

One Comment


  1. […] Vezi sursa anuntului: Hara ft. Mr. M. – Totaya Ye | Music News Romania,Number One … […]You must be logged in to post a comment.


Loading...