animated-play

In curand !


Evenimente

19/02/2010

Concert Lady Gaga la Chisinau

Lady Gaga ar putea canta in acest an la Sala Sport Manej din Chisinau, sustin cei care au purtat negocieri cu managementul artistei. Dumitru Jioara, directorul companiei care se ocupa de acest eveniment, a declarat ca totul depinde de sponsorii concertului si de programul invitatilor care o vor insoti pe cantareata.

Organizatorii nu au stabilit inca data exacta a spectacolului, dar se presupune ca va fi in luna mai, deoarece in aceasta perioada Lady Gaga intentioneaza sa faca un turneu in Rusia.

Pretul biletelor urmeaza sa fie comunicat cu o luna inaintea concertului, fiind estimat intre 500 si 1000 lei moldovenesti (1 leu moldovenesc = 0, 2378 RON).

Organizatorii evenimentului ne asigura ca va fi un spectacol de exceptie.About the Author

Music-News Romania

One Comment


  1. […] Lady Gaga ar putea cânta în acest an la Sala Sport Manej din Chisinau, susțin cei care au purtat negocieri cu managementul artistei. Dumitru Jioară, directorul companiei care se ocupa de acest eveniment, a declarat ca totul depinde de sponsorii concertului și de programul invitaților care o vor însoți pe cântareață, scrie music-news.ro. […]You must be logged in to post a comment.


Loading...