animated-play

In curand !


Lansari

23/06/2011

Concert caritabil: David Bisbal (Murcia)

Aproximativ 15.000 de persoane nu au vrut să piarda Gala “Lorca suntem toti”, care a avut loc joi, 16 iunie, de la 21:30 pm la vechiul stadion Condomina din Murcia. Cei care nu au fost prezenti, au putut totusi urmari acest eveniment de caritate organizat de Televiziunea GTM si Prodhan TV, prin intermediul 7RM. Acest canal a oferit drepturi de transmisie a galei si altor canale regionale de televiziune, pentru ca si celelalte comunitati autonome sa-si poata manifesta solidaritatea cu Murcia.

Timp de trei ore, mai mult de 20 de artişti au interpretat cele mai reprezentative piese dinrepertoriile lor artistice facand din acest eveniment o mare sărbătoare a solidarităţii, înmemoria tuturor celor afectaţi de cutremurul din Lorca. Dintre artistii prezenti, remarcabile aufost prestatiile sustinute de David Bisbal, Estopa, Rosana, Andy si Lucas, printre multe altii.
Scena spectaculoasa care a dat viaţă acestui eveniment a beneficiat de 22 de metrilungime, 550 de mii de wati de lumini si 100.000 de waţi de sunet, pentru ca toti participanţiisa traiasca la intensitate maxima cea mai solidara noapte a anului, dupa cum informeazateleviziunea regionala din Murcia.De asemenea, anul acesta David Bisbal a vrut sa-si serbeze ziua de nastere într-unmod inedit. Pe data de 5 iunie, în ziua in care a implinit 32 de ani, cantaretul originar dinAlmeria a sustinut un concert acustic in San Sebastian, unde si-a dovedit, inca o datăsolidaritatea fata de cei aflati in nevoie.Imediat dupa ce a aparut pe scena Auditoriului Kursaal din San Sebastian, artistul aspus că aceasta a fost o zi foarte specială pentru el, nu numai datorita aniversarii sale, ci şipentru că toate încasările obtinute in urma concertului vor fi destinate unei cauze nobile.
“Dintre toate concertele acustice pe care le realizam in ţara noastră, am decis ca celsustinut de ziua mea sa fie unul special şi benefic pentru persoanele care au avut de suferitrecent in urma cutremurului produs pe data de 11 mai in Lorca – Murcia, regiune infratita cuAlmeria mea natala”, a declarat Bisbal audienţei şi apoi a adăugat, “Toate veniturile obtinutein uma concertului vor fi donate victimelor cutremurului din Lorca”. David, de asemenea, adorit sa transmita pe aceasta cale, un mesaj de încurajare şi speranţă pentru toţi cei afectaţide tragedia care a lovit orasul pe data de 11 mai a acestui an.
Reamintim ca in data de 11 mai au avut loc 2 cutremure care s-au produs in sud-estulSpaniei (Lorca – regiunea Murcia).Primul cutremur a avut magnitudinea de 4.4 iar al doilea5.1 grade pe scara Richter, ambele fiind cutremure de suprafata si au fost resimtite in totsudul Spaniei. Seismul s-a soldat cu 8 morti, zeci de persoane ranite si mai multe cladiriavariate.

Mai jos puteti urmarii si cateva secvente video de la eveniment.

Enjoy ! ! !

David Bisbal Intampinat de fani la sosire.

[stream provider=youtube flv=http%3A//www.youtube.com/watch%3Fv%3DA0AFvgFBYhg img=x:/www.music-news.ro/wp-content/uploads/sigla Music-News Romania 2 new.png embed=true share=true width=560 height=340 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

 

D.Bisbal Acustico murcia 18 06 2011

[stream provider=youtube flv=http%3A//www.youtube.com/watch%3Fv%3D-FjlL0XEv0U img=x:/www.music-news.ro/wp-content/uploads/sigla Music-News Romania 2 new.png embed=true share=true width=560 height=340 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

 

Silencio – David Bisbal Murcia 18 de junio 2011

[stream provider=youtube flv=http%3A//www.youtube.com/watch%3Fv%3D67nva3NvOnc img=x:/www.music-news.ro/wp-content/uploads/sigla Music-News Romania 2 new.png embed=true share=true width=560 height=340 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

In continuare atasam cateva fotografii din timpul evenimentului:

 About the Author

Music-News Romania

0 Comments


Be the first to comment!


You must be logged in to post a comment.


Loading...