animated-play

In curand !


Ultima ora!

25/07/2017

Pentru 4 zile am fost #timeshifteri si am participat cu placere la Timeshift Festival 2017, eveniment ce a tinut 4 zile, adunand pe cele 4 scene nenumarati DJ de renume, fiind cel mai mare festival recent de muzica electronica. Artisti internationali precum David Guetta, DJ Snake, Faithless, Aron Chupa, Above&Beyond sunt doar cativa din artistii care au urcat la pupitru pe scenele Timeshift.

Pe langa zona celor 4 scene a existat si Food Area de unde puteai cumpara mancare sau bautura, chiar daca programul barmanilor si al casierilor de unde se cumparau jetoanele (cu care se cumpara bautura sau mancarea) era usor haotic, un lucru de apreciat a fost faptul ca au existat mai multe puncte de vanzare a jetoanelor precum si mai multe zone bar.

Zona toaletelor, care de multe ori este problematica, a fost una bine organizata si intretinuta, atat de participatii la festival cat si de organizator, fiind atat luminata suplimentar cat si dotata cu “chiuvete”, surprinzator in comparatie cu alte evenimente si festivaluri unde acest detaliu nu este tratat cu o oarecare seriozitate. De asemenea echipele de cleaning au fost prezente pe toata durata evenimentului.

Zona VIP de langa main stage a fost una usor accesibila si de asemenea bine organizata astfel incat sa corespunda pretentiilor clientilor VIP.

Nu am putut sa nu observam publicul de toate varstele, de la copii sub 6-7 ani insototi de parinti, pana la persoane trecute de a 2-a tinerete bucurandu-se de muzica si de show-ul facut de artistii lor preferati. Poate pe viitor ar ajuta mai mult publicul sa evite confuziile, sa existe un dj sau un artist care sa poata mentine scena deschisa intre artistii care urca la pupitru, astfel incat publicul sa nu plece.

Mai exact pauza de 30 de minute dintre Robin Schulz si David Guetta, care a facut publicul adunat sa plece ca apoi doar o parte sa revina, destul de multi crezand ca show-ul se incheiase. Si daca tot dam sfaturi, sugeram si o comunicare mai rapida a delay-urilor de line-up in public si alte medii de promovare astfel incat sa se poata evita pe viitor criticile privind organizarea. Oricum pentru un eveniment de acest nivel acestea sunt mici detalii in comparatie cu restul detaliilor care au fost zicem noi foarte in regula.

Controlul la intrare si validarea biletelor si invitatiilor au fost foarte bine puse la punct dupa parerea noastra. De asemenea am observat si cum cei de la Jandarmeria Romana si Bodyguarzii in colaborare, identificau, legitimau si interogau sau retineau persoanele suspecte de trafic sau consum de substante interzise, pe toata durata evenimentului.

De asemena o nota foarte placuta a fost data si de zonele amenajate de organizatori si sponsori cu Beanbags si diverse scaune sau sezlonguri unde, pe langa a sta si a aculta muzica langa zona scenelor, puteai si incarca telefonul.

O adevarata atmosfera de festival de muzica electronica, o organizare buna si muzica de calitate, asta ar fi rezumatul a 4 zile de festival, unde ne-am distrat si ascultat zeci de artisti atat nationali cat si internationali.

Mai multe imagini de la festival puteti gasi pe pagina noastra de Facebook.About the Author

Diana A

0 Comments


Be the first to comment!


You must be logged in to post a comment.


Loading...